Евродепутатът Ангел Джамбазки отвърна  на Слави Трифонов, ден, след като

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки отвърна  на Слави Трифонов, ден, след като
Коментари Харесай

Свада Слави Джамбазки. Намесиха дрога

Евродепутатът Ангел Джамбазки отвърна  на Слави Трифонов, ден, откакто шоуменът отсече, че мястото му е в пандиза, също като на барабаниста от " Канарите ".

" Не познавам барабаниста на “Канарите ”, не разясня неговия проблем. Познавам Станислав Трифонов. Познавам го задоволително добре, с цел да се учудя от неговата позиция ", написа във фейсбук Джамбазки.

Отговорът му идва ден откакто водещият Слави Трифонов го атакува, като съобщи, че в случай че Джамбазки беше барабанист на " Канарите ", а не евродепутат, в този момент щеше да е в пандиза. Причина за коментара му беше новината, че музикантът Стоян Стоев по прякор " Големия Канар ", влиза зад решетките за 6 месеца.

Самият Джамбазки бе хванат да кара пийнал в Самоков на 7 декември. Войводата бе спрян за инспекция и подложен на тест с дрегер, който регистрира 1,5 промила алкохол в кръвта.

Джамбазки атакува остро Трифонов и попита: " Изглежда, че Станислав Трифонов оправдава използването на наркотични субстанции. Въпросът ми към Станислав Трифонов е елементарен. Дали е употребявал наркотични субстанции? ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР